top of page

'Incarnation(s)' Isabelle Asni & Erwin Peeters


Ganda Art & Lifestyle, Belfortstraat 16, Gent

Iedere donderdag tem zondag namiddag (13.00 – 18.00)


Voor het eerst in België hebben we het plezier u de werken van Isabelle Asni voor te stellen.  Deze Franse kunstenaar verkent in haar werk de complexe relatie tussen identiteit en geheugen. Haar kunst is en voortdurend proces van fragmentatie en evoluerende hybride vormen, waarin kleur een essentiële rol speelt. Ze gebruikt kleur als een substantieel element van het leven, en ziet het lichaam als een drager van herinneringen. Haar schilderijen zijn doordrenkt van een diepe gevoeligheid en belichten de essentie van de vrouwelijke ervaring—van kracht en veerkracht tot kwetsbaarheid en tederheid.

Isabelle's werken zijn een ode aan de vrouwelijkheid, waarbij ze de vele facetten van het vrouw-zijn onderzoekt door middel van levendige kleuren en dynamische vormen. Tijdens ons bezoek aan haar atelier werden we getroffen door de warmte en diepgang van haar artistieke visie. Deze visie, die in haar werk tot uiting komt, nodigt de toeschouwer uit om verder te kijken dan de oppervlakte en zich te verbinden met de universele emoties die ons samenbinden.

 

Naast de schilderijen van Isablle Asni kan je in onze galerij op jaarbasis de prachtige beelden van Animalier Erwin Peeters bewonderen.  De beelden (in brons of kunsthars) omarmen de essentie van dieren in beweging en rust, met een bijzondere nadruk op hun gedragingen, anatomie en innerlijke bezieling.  De kunst van Erwin nodigt de kijker uit om een moment stil te staan bij de schoonheid en complexiteit van onze natuurijke wereld en diper na te denken over onze verbondenheid met de natuur.



Meer informatie: www.gandalifestyle.be




Comments


bottom of page